Denne siden har to moduler.
Denne HTML-modulen for generell informasjon om menighetens aktiviteter for voksne og en artikkelliste som viser artikler med kategorien "voksne". Siden bør ikke ha bilder.

Denne siden har tre moduler.
Denne HTML-modulen for generell informasjon om menighetens aktiviteter for barn og unge med et bilde, en artikkelliste som viser artikler med kategorien "Barn og unge" og en 4-dagers kalender som viser de neste aktivitetene fra medarbeideren som gjelder barn og unge.

Bildet skal legges mellom tykk og tynn tekst med 100% bredde (ingenting på høyde). Det er også viktig at bildet har samme dimensjoner som vist under. bildet som er brukt her er ca 6000x2600pxl.

Voksen i Stornes

Stornes menighet har en flott gruppe av voksne som engasjerer seg i menigheten. Vi prøver alltid opprettholde tiltak og arrangement som passer inn for denne gruppen i menigheten.

Vi tar gjerne imot innspill på hva vi kan gjøre bedre også for de voksne i menigheten. Under ser du våre aktuelle tilbud til voksne i Stornes