Opprett ny side


Hvordan oppretter jeg en ny side på nettsiden vår?

 

For å opprette en ny side må du først være innlogget. Det er kun administrator som kan legge til nye sider. Om du skal ha denne tilgangen må du ta kontakt med din overordnede for å få denne tilgangen.

 

Når du er logget inn, hold over knappen "Innhold" og velg "Sider".


 

Nå får du opp en oversikt over alle sidene som allerede eksisterer på deres nettside. Velg en side du vet allerede har de modulene du kommer til å få bruk for på den nye siden.
I eksempelet vi har brukt har vi valgt siden "Barn og ungdom" fordi den har en HTML-modul (en modul for tekst + 1 bilde), og en artikkelliste-modul (viser saker dere publiserer).

Trykk på de tre prikkene og velg "Duplicate".

Nå vil du få opp muligheten til å gi den nye siden et navn (du trenger kun å fylle ut navn) og trykke på "Legg til side".


 

Nå blir du automatisk flyttet til den nye siden du har laget.

Her må du huske å endre informasjon på innholdet da den vil vise det samme som fra den du kopierte.
For å gjøre det må du være i "Rediger side modus". Klikk på blyanten nede i venstre hjørne av skjemen, gjerne to ganger for å forbli i redigeringsmodus. Har du gjort det riktig ser den slik ut:


 

Når denne er aktivert kan du trykke på knappen du ser på bildet under. Da vil du kunne skrive rett i feltet.

Vi anbefaler at du beholder utseendet/formatet på overskriften, den røde streken samt teksten under. Det er da tryggest å viske bort alle bokstavene i for eks. "Barn- og unge" slik at det bare står "B" og så skrive inn resten av overskriften. Du kan ta bort B'en etterpå.
Når du er ferdig kan du trykke på disketten for å lagre.

 

Du må også huske å endre kategori i artikkellisten. Det gjør du ved å holde over knappen som vist under og trykke på "Valg". Listen på bildet under viser kategorien "Barn og unge".
 

Fjern kategorien og legg til den/de du ønsker.
 

Trykk lagre og du er ferdig!

 

Tilbake